Suojaa kaikkiin tilanteisiin omin käsin

Viehätys, amuletti tai talisman, joka voi suojata muiden ihmisten negatiiviselta energialta, on oltava läsnä jokaisen ihmisen elämässä. Tietysti voit ostaa niitä erikoisliikkeestä tai saada ne lahjaksi perinnöllisesti, mutta käsintehdyt talismaanit ja amuletit ovat tehokkaimpia.

onnea villanauhat

Kuinka tehdä hurmaa kotona omin käsin

Jos sinun on opittava tekemään hurmaa kotona, sinun tulee muistaa, että sinun ei missään tapauksessa pidä kiirehtiä.

Ennen kuin teet talismaaneja omin käsin, on neuvoteltava kokeneiden ihmisten kanssa, selvitettävä kaikki tapauksen hienoudet ja vasta sitten aloitettava työ.

Voit tehdä luotettavan amuletin omilla käsilläsi monista materiaaleista:

  • Paperitalismanit suojaksi on helpoin tehdä, ja ne voidaan aina tarvittaessa vaihtaa uusiin.
  • Luonnonkuiduista valmistetut langat ovat oikea materiaali amuletteihin, ja tällaisilla talismaaneilla ei ole melkein mitään painoa, ne on kätevä ottaa mukaan matkoille tai työmatkoille.
  • Säkkikangasta valmistetut talismaanit ovat kestävämpiä ja luotettavampia, ja ne voidaan tarvittaessa pestä.
  • Melko usein puuta tai puunkuorta käytetään amulettien ja amulettien valmistukseen omin käsin. Slaavilaiset amuletit on pitkään valmistettu koivun tuohesta.
  • Kaikki eivät osaa käsitellä puolijalokiviä, ja lisäksi ne on valittava huolellisesti, jotta ne toimivat apuvälineinä eivätkä aiheuta haittaa.
  • Joskus amulettien valmistukseen käytetään luonnollista nahkaa tai turkista, mutta nämä materiaalit kuljettavat kuolleiden eläinten energiaa, joten ne eivät voi suojella omistajaansa kaikissa tapauksissa.
DIY puinen amulettiriipus

Ei pidä ajatella, että vain jalometalleista valmistetut ja kalliilla kivillä koristellut amuletit voivat olla tehokkaita. Käsin tehty amuletti halvasta materiaalista suojaa ja suojaa omistajaansa, jos se on tehty sielulla ja uskolla.

Kotiamuletteja tulee tehdä vain yksinään, silloin niiden vahvuus on suurin, eikä vahinko ole kauhea.

Jos teet talismaaneja, amuletteja ja amuletteja omin käsin, etusija tulisi antaa yksinomaan luonnollisille materiaaleille, kuten kiville tai puulle. Samalla muista ajatella hyviä asioita, heittää pahat ajatukset pois päästäsi.

Missään tapauksessa ei saa käyttää keinotekoisia materiaaleja: lankojen, kankaan ja turkisten tulee olla vain luonnollisia.

Valmistuksen hienoudet ja suosituimmat talismaanit

Domovye tee-se-itse onnea varten

Jos aiot tehdä hurmaa omin käsin, sinun on muistettava, että käytännöllisessä taikuudessa ei ole mitään ja sinun on otettava huomioon monet vivahteet, jotta amuletti toimisi:

  • Emme saa unohtaa ajankohtaa, jolloin aloitat työn. Joillekin amuletteille tarvitaan aamunkoittoa, ja jotkut valmistetaan tiukasti keskiyöllä täysikuun aikaan.
  • Joskus et voi käyttää teräviä ja leikkaavia esineitä, ja muissa tapauksissa tarvitset vain erityisiä saksia (esimerkiksi puisilla kahvoilla), joten sinun on kerättävä tietoja ennen kuin aloitat liiketoiminnan.
  • Et voi laiminlyödä lankojen tai kankaiden väriä, koska jokainen väri sisältää tiettyjä tietoja.
  • Muista oppia aktivoimaan amuletti, jotta se alkaa toimia.
  • Sinun on luotava tiukasti yksinäisyydessä, koska tällainen työ vaatii täyttä keskittymistä, etkä voi häiritä keskusteluja, ja sinun on myös sammutettava puhelimet ja poistettava lemmikit huoneesta.
  • Kokeneet esoteerikot uskovat, että tällaisia pyhiä asioita ei voi tehdä tilauksesta, ne on valmistettava puhtaalla sydämellä ja onnen ja hyvyyden halulla.
  • Tällaisten amulettien paras väri on punainen, sillä on tehokkain energia ja kyky suojata omistajaansa pimeältä energialta.

Tehokkaimpia amuletteja voivat valmistaa toisilleen verisukulaiset, joita yhdistävät paitsi verisiteet, myös vahvat tunteet.

Korut lapsille

Alle teini-ikäisillä lapsilla ei ole suojaavaa kenttää, joten he ovat alttiina jonkun muun negatiivisen energian vaikutukselle, ja heitä on erittäin helppo hämätä. Asiantuntevat vanhemmat yrittävät suojella lastaan kaikin keinoin, ja siksi kysymys suojaavan amuletin tekemisestä itse on heille erittäin tärkeä.

Jos vauva on julkisilla paikoilla, hänestä tulee usein unelias tai ärtyisä, vinkuva, jatkuvasti tuhma. Nämä ovat kaikki merkkejä tuloksena olevasta pahasta silmästä. Lisäksi paha silmä ei välttämättä ollut kohteena. Joskus jopa lapselle osoitetut kohteliaisuudet, kohtuuton ylistys voivat johtaa energiakentän polttamiseen.

Se on ollut pitkään tapa: jotta paha silmä ei pilaa vauvaa, on tarpeen piilottaa se jonkun muun silmiltä, peittää se kevyellä huovalla tai laittaa viehätysnukke sänkyyn.

onnenkellon amuletti

Monet nuoret äidit ajattelevat, kuinka tehdä talisman, mutta he unohtavat, että vauvan tehokkain amuletti on rintakasteristi. Pyhitetty symboli suojaa negatiivisuutta vastaan ja sillä on positiivisin vaikutus muodostumattomaan energiakenttään. Parasta olisi, jos risti olisi hopeaa, sillä tätä metallia on muinaisista ajoista lähtien pidetty parhaana suojana pimeitä voimia vastaan.

Käytetään usein talismanina, punainen lanka sidottu ranteen ympärille. On vain yksi ehto - langan on oltava puhdasta villaa.

Vanhemmalle lapselle voit tehdä nukke-amuletin omin käsin. Tämä lelu tulee aina kantaa mukanasi, varsinkin kun lapsi menee julkiselle paikalle.

Mutta aloittaessasi sinun pitäisi tietää, että sinun on tehtävä amuletti noudattaen seuraavia ehtoja:

  • Talismanin valmistamiseksi sinun on käytettävä vanhempiesi vaatteista leikattuja kankaanpaloja.
  • Älä käytä teräviä ja leikkaavia esineitä työskennellessäsi, kangas on revittävä käsin.
  • Työn aikana et voi laittaa nukkea ruokapöydälle.
  • Et voi piirtää tai kirjottaa kasvonpiirteitä leluun, vaan on parempi sitoa risti punaisista nauhoista päähän.
kotitekoinen amuletti aurinko onnea varten

Vauvan yksinkertaisin viehätys voi olla lelu-aurinko. Kuinka tehdä tällainen amuletti? Se voidaan valmistaa kankaasta, puusta tai pahvista, liimattu siihen keltaisilla säteillä nauhoista tai kirkkaasta silkistä tai värillisestä paperista. Sinun on ripustettava lelu pinnasängyn lähelle.

Slaavilaiset naiset muinaisista ajoista käyttivät punaisista ja keltaisista langoista tehtyä kirjontaa talismanina. Tällaiset koristeet suojasivat sekä lasta että miestä, ja kauniisti brodeeratut pyyhkeet talon etukulmassa pitivät talon ja perheen jonkun muun kateudelta ja vihalta.

Jos on vaikea kirjoa tai ommella, voit tehdä talismanin erityisistä yrteistä, joilla on luonnon erityisiä suojatoimintoja. Pihlaja on yksi näistä kasveista, ei ole turhaa, että esi-isämme istuttivat tämän puun kuistille suojellakseen taloa ja kaikkia siinä asuvia pimeiltä voimilta ja kateellisilta silmiltä.

Tammerhoilla, orapihlajan marjoilla ja laakerinlehdillä on yhtä vahva vaikutus. On tarpeen ommella useita pieniä pellavapusseja ja laittaa sinne useita kuivattuja pihlajamarjoja ja sama määrä laakerinlehtiä, laita nämä pussit jokaiseen talon huoneeseen.

Vahva talisman taloon on hevosenkenkä. Se voidaan leikata puusta tai pahvista ja sitten sitoa ja kirjailla kauniilla kuvioilla.

neulottu hevosenkenkä onnea varten

Voit valmistaa hurman luudan ja siveltimen muodossa tai ohuista luudan oksista. Tällaiset miniatyyri luudat voidaan koristella koristeilla tai kirkkailla elementeillä ja ripustaa käytävälle niin, että ne pyyhkäisevät välittömästi pois kaiken negatiivisuuden ja estävät epäystävällistä ihmistä heittämästä pimeää energiaansa.

Kuinka ladata amuletti

Jotta maagiset avustajat alkaisivat toimia, ne on ladattava neljän luonnon elementin voimalla. Ensimmäinen askel amuletin aktivoimisessa on sen puhdistaminen esiintyjän tai muiden ihmisten energiasta, jotka voivat vahingossa joutua kosketuksiin materiaalin kanssa.

Kun olet tehnyt amuletin omin käsin, sinun on kutsuttava apua kaikki luonnossa olevat elementit:

  1. Ensinnäkin amuletti on haudattava maahan, metsämaa soveltuu parhaiten. Jätä esine maahan kolmeksi päiväksi, merkitse tämä paikka kivellä tai muulla tavalla. Jos tämä ei ole mahdollista, voit käyttää maata kukkaruukasta, mutta puhdistuksen jälkeen tämä maaperä on poistettava talosta.
  2. Kun talisman on otettu pois maasta, se on huuhdeltava perusteellisesti juoksevalla vedellä. Samalla kannattaa kuvitella, että kaikki esineestä paha viedään puhtaalla vedellä.
  3. Sitten tulee tuli. Voit käyttää vahakynttilää. Kynttilän liekin yläpuolella sinun on kannettava amuletti vasemmalta oikealle kolme kertaa.
  4. Viimeinen tuulen käänne. Voit tehdä tämän asettamalla amuletin ikkunalaudalle avoimen ikkunan lähellä. Jos on mahdollisuus mennä luontoon, kannattaa käyttää tuulen voimaa.

Sinun täytyy pystyä ja tietää paitsi kuinka valmistaa amuletti, myös kuinka ladata se, jotta siitä tulee todellinen auttaja.

pienet luudat onnea varten

Toinen vaihe on amuletin lataaminen työtä varten. Tämä rituaali suoritetaan illalla kasvavassa kuussa. Et voi suorittaa tätä rituaalia hermostuneessa, ärtyneessä tilassa. Sinun on sytytettävä kynttilät, kytkettävä rauhallinen hiljainen musiikki päälle ja puristamalla talismania tiukasti oikeassa kädessäsi, painettava se sydämeesi.

Nyt sinun tulee kääntyä henkisesti hänen puoleensa ja ilmaista kaikki toiveesi, toiveesi, pyyntösi ja unelmasi. Sinun on päätettävä tämä vetoomus kiitollisuuden sanoiin tulevasta työstä.

Amulettien aktivointi on välttämätön edellytys niiden tehokkaalle palvelulle. Hän antaa sinun herättää sisäisen voiman. Lisäksi sellaiset talismaanit, kuten amuletti tai amuletti, voit kokata itse käyttämällä yksinkertaisia luonnonvoimia.